MyHartanah.Net is All About the Real Service, Real Solutions & Real Estate

Contact Us

Teres Baru 2 Tingkat Puchong Tepi Tasik - Puchong, Lake Side,

Teres Baru 2 Tingkat Puchong Tepi Tasik

Features

Price: RM430,000
Listing Type: SOLD OUT
Property Type: TERRACE HOUSE
Bedrooms: 4+1
Bathrooms: 3


Photo Gallery and Property Description

2 Sty Terrace Puchong Lakeside

db-jogging-track-view-3

HARAP MAAF, DAH SOLD OUT!

Peluang Memiliki Rumah Teres 2 Tingkat Baru RM4xxK di Puchong!
=============

Berita baik bagi Bumiputra Melayu!

Dulu, saya selalu dapat call, ramai yang cari rumah teres harga bawah RM500K. Realitinya rumah baru kalau RM400K tu dapat apartment je, lagi sedih SOHO je yang boleh dapat!

Tapi sekarang ni, saya baru dapat offer dari pemaju. Projek baru teres 2 tingkat baru di Puchong, 4 bilik & 3 bilik air. Harga baru RM4xxK. Terhangat di pasaran!

Kalau yang ni korang tak grab juga, saya tak tahu nak cakap la, masa tengah ada peluang ni, sila laa grab cepat-cepat!!
.
Apa lagi yang menarik dengan rumah ni??
============================

++ Zero Downpayment!! Tak perlu fikir nak cari deposit rumah!! Tak perlu nak apply myDeposit.. hehehe
.
++ Booking baru RM2000!! Low entry!
.
++ Rumah di tepi tasik, pemandangan yang mendamaikan! Dapatlah beriadah bersama keluarga. Adakah ini rumah idaman yang anda cari selama ini??
.
++ Lokasi yang sangat strategik iaitu di Puchong. Ini bukan kat pinggir bandar atau kat hujung alam ke, ni masih dalam kawasan Lembah Klang, mana nak dapat lagi harga macam ni kat Lembah Klang!
.
++ Kemudahan lebuhraya yang mudah ke destinasi yang ditujui. Hanya 15 min ke Putrajaya & Cyberjaya. 20 min ke Subang, Shah Alam. 30 min ke Kuala Lumpur.
.
++ Pemaju baik hati nak bagi extra cashback RM10K (selected unit only)!
.
++ FREE Legal SPA & Disbursement
.
++ Ini baru peringkat Pre-launch. Jadilah yang terawal. Orang awal selalu untung!
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?
.
==================================
SMS/Whatsapp “tepitasik” ke 019-357 1325
SMS/Whatsapp “tepitasik” ke 019-357 1325
==================================
.
**Unit terhad! Jangan lepaskan peluang ini!


Puchong, Lake Side,

Click and drag the orange silhouette in the top left corner of the map to activate Google Maps Street View.

Other properties you may be interested in

Chenderah, Jasin, Melaka
For Sale RM163,000
Jalan Kebun, Shah Alam,
FOR SALE RM475000
SS 3, Taman Universiti, Petaling Jaya
For Sale RM1,480,000
Aman Perdana, Klang,
For Sale RM910,000