MyHartanah.Net is All About the Real Service, Real Solutions & Real Estate

Contact Us

New 2 Storey Terrace Link near Kota Kemuning - Jalan Kebun, Shah Alam,


Features

Price: RM475000
Listing Type: FOR SALE
Property Type: TERRACE HOUSE
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Tenure: 99


Photo Gallery and Property Description

PROJEK BARU: RUMAH TERES 2 TINGKAT HARGA BERMULA RM475,000!!
==============================
Berita baik bagi mereka yang impikan “landed house” dengan harga yang munasabah.

Seriously, first time saya tengok show house yg dibina pemaju ni, terus jatuh cintan!
Dengan harga yang macam ni mana nak dapat lagi beb lebih2 lagi kat Selangor ni.

Lokasi projek ni berdekatan dengan projek township IJM Rimbayu Kota Kemuning, sendiri mau ingat lah harga disana cecah RM700K-850K tu bagi unit tengah.

Pemaju projek ni juga merupakan “reputable developer”, terkenal dengan kemasan rumahnya (buat elok2, bukan cincai2), dan suka siapkan rumah on time! Kalah pemaju2 besar. Tak caya, jom ikut saya tengok tapak projek.

Apa yang menarik dengan rumah ni?
+ Booking baru RM1,000 sahaja!!
+ Diskaun 5% (deposit hanya 5% saja!! – tak cukup duit, boleh keluar EPF)
+ Berita baik bagi kakitangan kerajaan! Boleh buat government loan 100%!! Jadi zero-downpayment!
+ Low density (hanya ada 42 unit sahaja)
+ 4 bilik, 3 bilik air
+ Land area: 20 x 68
+ Build-up size: 2,056 sqft (binaan memang “spacious”)
+ FREE S&P Legal Fee
+ FREE Disbursment
+ FREE MOT

Lokasi Strategik & Kemudahan:
+ Akses mudah dari Lebuhraya Shah Alam (KESAS), Lebuhraya Kemuning Shah Alam (LKSA)
+ Hanya 3km dari South Klang Valley Expressway (SKVE)
+ Akan datang boleh melalui Lebuh Raya Pantai Barat (West Coast Expressway) – dalam pembinaan

+ Sekolah Kebangsaan Jalan Kebun 3km
+ Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Kebun 8km
+ Econsave Bukit Kemuning 9.6km
+ AEON Big Bukit Rimau 11km
+ Columbia Asia Hospital 12km
+ Gamuda Walk 13km
+ Jusco Bukit Tinggi 16.5km

Jika berminat nak tahu lebih lanjut, jangan tunggu lama2, sila:

SMS/Whatsapp “RUMAHIMPIAN” ke 019-357 1325
SMS/Whatsapp “RUMAHIMPIAN” ke 019-357 1325

‪#‎lebihjimat‬
‪#‎lebihcantik‬
‪#‎lebihcun‬
‪#‎projekbaru‬
‪#‎teres2tingkat‬


Jalan Kebun, Shah Alam,

Click and drag the orange silhouette in the top left corner of the map to activate Google Maps Street View.

Other properties you may be interested in

Chenderah, Jasin, Melaka
For Sale RM163,000
Puchong, Lake Side,
Teres Baru 2 Tingkat Puchong Tepi Tasik
SOLD OUT RM430,000
SS 3, Taman Universiti, Petaling Jaya
For Sale RM1,480,000
Aman Perdana, Klang,
For Sale RM910,000