MyHartanah.Net is All About the Real Service, Real Solutions & Real Estate

Contact Us

New Project Serviced Residence @ Cheras South - Silk Highway, Cheras South,


Features

Price: RM250,000
Listing Type: For Sale
Property Type: Apartment


Photo Gallery and Property Description

PELABURAN KALIS INFLASI: HARTANAH DI LOKASI HOT!

Sifu hartanah pernah berkata, kalau ada semut, disitu ada gula, kalau projek hartanah tuh cepat je sold out atau ramai je pi booking, silalah ambil tahu kenapa!!

Ni saya nak share projek hartanah di Cheras, kenapa kena beli projek ni??

15 sebab penting kenapa perlu beli:

1). Fasa 1 – Sold Out, Fasa 2- tinggal 30 unit lagi (tapi harga tetap sama maintain macam fasa 1) – peluang baik utk kita grab!!

2). Harga bermula RM250k (harga mampu milik) – gaji bersih (tolak komitment) RM2,300 dah layak beli!!

3). “0” downpayment – ni pelabur/first home buyer suka, sebab tak keluar modal

4). 12% Rebate (dah boleh buat full loan, siap dapat cash back lagi 2% bila projek dah siap)

5). Booking hanya RM3000 saja – kadang2 nak beli kereta keluar downpayment pun lagi tinggi

6). Status FREEHOLD (bukan senang nk dpt projek baru status freehold kt KL/Selangor ni)

7). Fully furnished – value RM40K (boleh sewa kt expat/student2 foreigner- depa suka fully furnished sbb semua dah sedia ada)

8). FREE 1-3 Car Park (worth value RM40K per unit)

9). FREE yuran SPA, Loan Agreement & Stamp Duty (takyah keluar modal untuk caj2 tambahan seperti ini)

10). 7 mins to MRT Station – salah satu kriteria beli property biar dekat dengan kemudahan awam, lokasi sangat penting

Kata ada 15 sebab??

Ya, ada 5 sebab penting saya tak highlightkan lagi, kalau nak tahu boleh SMS/PM/Whatsapp “PROJEK S” ke 019-3571325

Tiada alasan lagi untuk tidak mengambil peluang ini jika anda mampu, don’t wait to buy properties, but buy and wait!!


Silk Highway, Cheras South,

Click and drag the orange silhouette in the top left corner of the map to activate Google Maps Street View.

Other properties you may be interested in

Chenderah, Jasin, Melaka
For Sale RM163,000
Puchong, Lake Side,
Teres Baru 2 Tingkat Puchong Tepi Tasik
SOLD OUT RM430,000
Jalan Kebun, Shah Alam,
FOR SALE RM475000
SS 3, Taman Universiti, Petaling Jaya
For Sale RM1,480,000
Aman Perdana, Klang,
For Sale RM910,000